Catering/Grillkokk
Vår meget dyktige grillkokk er utdannet pølsemaker, og jobber til daglig som kjøttskjærer på Nortura
Har drevet med helgrilling av lam/gris i 18 år, store selskaper som bryllup, 30,40,50,60 års-lag og firmafester.
Meny:
Helstekt lam/lammelår , poteter (valgfritt; fløte, bakte, kokte, salat) , en vanlig grønn salat (isberg, Radicchio rosso og Friséesalat)
og dressing ( to typer)
Prisen er pr. person.
30 - 40 personer
Bestill i dag da vår kokk er etterspurt.
Pris eks. mva
Vår meget dyktige grillkokk er utdannet pølsemaker, og jobber til daglig som kjøttskjærer på Nortura
Har drevet med helgrilling av lam/gris i 18 år, store selskaper som bryllup, 30,40,50,60 års-lag og firmafester.
Meny:
Helstekt lam/lammelår , poteter (valgfritt; fløte, bakte, kokte, salat) , en vanlig grønn salat (isberg, Radicchio rosso og Friséesalat)
og dressing ( to typer)
Prisen er pr. person.
41-50 personer
Bestill i dag da vår kokk er etterspurt.
Pris eks. mva.
Vår meget dyktige grillkokk er utdannet pølsemaker, og jobber til daglig som kjøttskjærer på Nortura
Har drevet med helgrilling av lam/gris i 18 år, store selskaper som bryllup, 30,40,50,60 års-lag og firmafester.
Meny:
Helstekt lam/lammelår , poteter (valgfritt; fløte, bakte, kokte, salat) , en vanlig grønn salat (isberg, Radicchio rosso og Friséesalat)
og dressing ( to typer)
Prisen er pr. person.
51 - 60 personer.
Bestill i dag da vår kokk er etterspurt.
Pris eks. mva.
Vår meget dyktige grillkokk er utdannet pølsemaker, og jobber til daglig som kjøttskjærer på Nortura
Har drevet med helgrilling av lam/gris i 18 år, store selskaper som bryllup, 30,40,50,60 års-lag og firmafester.
Meny:
Helstekt lam/lammelår , poteter (valgfritt; fløte, bakte, kokte, salat) , en vanlig grønn salat (isberg, Radicchio rosso og Friséesalat)
og dressing ( to typer)
Prisen er pr. person.
61 - 70 personer.
Bestill i dag da vår kokk er etterspurt.
Pris eks. mva.
Vår meget dyktige grillkokk er utdannet pølsemaker, og jobber til daglig som kjøttskjærer på Nortura.
Har drevet med helgrilling av lam/gris i 18 år, store selskaper som bryllup,
30,40,50,60 års-lag og firmafester.
Meny:
Helstekt lam/lammelår evt gris, poteter (Valgfritt: fløte,bakte,kokte. Salat en vanlig grønn salat (Isberg,radicchio rosso og friseesalat)
og dressing (to typer)
Prisen er pr. person.
71 - 80 personer.Bestill i dag da vår kokk er etterspurt.
Pris eks. mva.
Vår meget dyktige grillkokk er utdannet pølsemaker og jobber til daglig som kjøttskjærer på Nortura.
Har drevet med helgrilling av lam/gris i 18 år i store selskaper som bryllup,
30,40,50,60 års-lag og firmafester.
Meny:
Helstekt lam/lammelår Gris. Poteter ( Valgfritt: Fløte,bakte, kokte) Salat en vanlig grønn salat (Isberg, radicchio rosso og friseesalat)
og dressing (to typer)
Prisen er pr. person.
80++ personer.
Bestill i dag da vår kokk er etterspurt.
Pris eks. mva.